Zoeken

In verkoop: recreatiewoningen fase 3 Maasresidence Thorn

Na de succesvolle verkoop van de recreatiewoningen en -appartementen in fase 1 en 2 zijn vanaf nu ook de woningen in fase 3 officieel in verkoop!

Na de succesvolle verkoop van de recreatiewoningen en -appartementen in fase 1 en 2 zijn vanaf nu ook de woningen in fase 3 officieel in verkoop!

Deze nieuwe fase omvat 21 Eiland Wellness woningen en 55 recreatiewoningen in de types Luxe, Kids Special en Wellness. Bekijk de projectsite voor meer informatie over deze bijzondere investeringskans.

Nieuwe types

Om in te spelen op de verschillende behoeftes van (toekomstige) parkgasten zijn er twee nieuwe woningtypes uitgewerkt: Eiland Wellness en Wellness.

De Eiland Wellness woningen liggen op een van de mooiste plekken van Maasresidence Thorn. Op het schiereiland met een schitterend uitzicht op het water. Deze bijzondere woningen beschikken o.a. over een luxe wellness ruimte met whirlpool ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en panorama sauna.

De Wellness woningen liggen op het vasteland en hebben een extra grote terrasoverkapping met een wellness programma met o.a. lounge set, buitendouche, tonsauna en luxe BBQ-meubel en staan garant voor een ontspannen verblijf.

Voortgang bouw

Het speelterrein naast het zwembad is in november uitgebreid met een multifunctioneel sportveld en air trampoline en de bouw van de recreatiewoningen in fase 2 is afgerond. De eigenaren verbleven tijdens het proefverhuurweekend in januari voor het eerst in hun eigen woning. Deze recreatiewoningen worden sinds 17 februari verhuurd. Een mooie mijlpaal voor alle betrokken partijen.

De bouw van de woningen in fase 3 is in volle gang en verloopt voorspoedig. Bekijk hier de laatste bouwfoto’s.

Meer informatie

Bekijk de projectwebsite voor meer informatie en vraag de gratis brochures aan. Het is ook mogelijk om een afspraak op locatie in te plannen.