Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken

Geslaagd eigenarenweekend fase 2 Maasresidence Thorn

Afgelopen weekend konden de eigenaren van de 56 recreatiewoningen in fase 2 van Parc Maasresidence Thorn voor het eerst in hun eigen recreatiewoning verblijven!

Van 20 t/m 23 januari konden de eigenaren van de 56 recreatiewoningen in de tweede fase van Parc Maasresidence Thorn voor het eerst in hun eigen recreatiewoning verblijven! Een mooi moment en de ideale manier om de woningen goed te testen voor de start verhuur eind februari.

Feestelijke borrel

Op zaterdag 21 januari waren de eigenaren tevens uitgenodigd voor een feestelijke borrel in het parkrestaurant Humphrey’s Thorn. Na ontvangst met een glaasje prosecco spraken Frank Habets (parkmanager) en Guy Habets (directeur Arcus Zuid Projectontwikkeling) de eigenaren met gepaste trots toe. Hierna konden de aanwezigen kennismaken en nog nagenieten van een heerlijke borrel.

Tevreden eigenaren

Tijdens de proefverhuur waren verschillende parkvoorzieningen geopend en werden er verschillende activiteiten aangeboden. De eigenaren waren zeer te spreken over de voorzieningen, de woningen en de sfeer op het park. De feedback van de eigenaren wordt opgepakt zodat de laatste puntjes op de i gezet kunnen worden.