Zoeken

Over Arcus Zuid

Over Arcus Zuid

Wij streven ernaar om hoogwaardige projecten te creëren die voldoen aan de eisen van deze tijd én de toekomst en zich onderscheiden van standaard vastgoed plannen. Kwaliteit staat gedurende het gehele traject voorop. Vanuit deze visie worden verschillende elementen zoals landschap, woningen, infrastructuur, groenvoorzieningen en water ontwikkeld tot een geheel.

Onze specialisaties

Planontwikkeling

De afdeling planontwikkeling werft nieuwe projecten en werkt deze uit van globaal idee tot concept plan. Het eindresultaat is een plan waarbij alle doelstellingen en uitgangspunten van het project binnen de vastgestelde budgetten gerealiseerd kunnen worden.

Projectmanagement

Het projectmanagement werkt de plannen uit tot op detailniveau en coördineert de uitvoering en nazorg van het project. Tijdens het gehele proces werkt het projectmanagement nauw samen met diverse externe adviseurs op het gebied van onder andere architectuur, civiele en cultuurtechniek.

Marketing

We stemmen in een vroeg stadium de plannen af op de vraag vanuit de markt. Zo positioneren we het product in de markt middels gedegen marketingplannen. Nog voordat de verkoop start, heeft het plan al de nodige bekendheid verworven.

Verkoop

Aangezien geen enkel plan succesvol is zonder verkoop, werkt Arcus Zuid samen met verschillende zeer ervaren makelaars. Tijdens de verkoopperiode is er continue afstemming en overleg met de afdeling Marketing.

Projectadvisering​

Uw project is bij Arcus Zuid in goede handen. Ons team voorziet u graag van eerlijk en gedegen advies.

Ons team

Guy Habets

Directeur

Bart Mertens

Directeur

Martijn Verhoosel

Senior Projectmanager

André van Sprakelaar

Senior Projectmanager

Hans Quirijnen

Senior Projectmanager

Floris van Steen

Junior Projectmanager

Joyce Habets

Marketing Manager

Dennis Bus

Financiële administratie

Simone Yigit

Office Manager

Nicole Habets

Projectinrichting/design

Meer informatie over onze werkwijze?