• Project Parkhotel Bad Arcen

Parkhotel Bad Arcen

Recreëren

Planinhoud

Hotel met 90 kamers en een directe verbinding met het kuuroord Thermaalbad Arcen

Werkzaamheden

Projectmanagement
Verkoop (CV constructie)

Status

Opgeleverd

Opdrachtgever

Eigen (gedeeld) risicodragend project

Parkhotel Bad Arcen

Voor het project Parkhotel Bad Arcen verzorgde wij het projectmanagement. Onderdeel van dit traject was onder andere de coördinatie en uitvoering van de bouw. De hoofdaannemer ging drie maanden voor de oplevering van het hotel echter failliet. Een enorme uitdaging!

Het onmogelijke waarmaken

Door het faillissement stond het gehele project op losse schroeven. Dankzij de adequate aanpak van Arcus Zuid liep het project echter minimale vertraging op. Drie onderaannemers wisten wij te behouden. Vanwege ons grote netwerk waren de overige disciplines tevens snel ingevuld en kon de bouw na drie weken weer worden opgestart. Uiteindelijk is het hotel binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget afgerond.

Directe verbinding met het thermaalbad

Het hotel beschikt over 90 hotelkamers en heeft een directe verbinding met Thermaalbad Arcen. Samen met Roompot Vakantieparken zijn de bestaande kantoorruimten omgebouwd tot een sfeervol restaurant en entree. Hierdoor werd er een samenhangend geheel gecreëerd en kunnen gasten vanuit hun hotelkamer genieten van de heilzame en ontspannende thermaalbaden, diverse kruidenbaden en sauna’s

  • Uitgeroepen tot beste wellnesshotel van Nederland (2015)

  • Zoover: 8,6

    Op basis van meer dan 330 reviews

  • Genomineerd voor een Zoover Award