Zoeken
Planinhoud

Ca. 90 exclusieve bouwkavels

Status

Deels opgeleverd – deels in aanbouw – deels te realiseren

Werkzaamheden

Planontwikkeling, Projectmanagement, Marketing & verkoop

Opdrachtgever

Eigen (gedeeld) risicodragend project

Villa Parc Arcen

Aan de rand van Arcen worden zeer exclusieve en royale bouwkavels gerealiseerd op een fabelachtige locatie. De kavels onderscheiden zich door de unieke ligging aan het bos of aan het water.

Mogelijkheden en ruimte

Een exclusieve woonomgeving creëren midden in de natuur, dat is onze filosofie. Om aan te sluiten bij de wensen van de beoogde doelgroepen kent het plan veel vrijheden en keuzemogelijkheden. Zo is het mogelijk om de positie, vorm, en architectonische uitstraling van de woningen te bepalen. De kavels zijn daarnaast met een gemiddelde oppervlakte van ca. 3000 m2 een stuk ruimer dan reguliere villawijken.

Aandacht voor landschappelijke inbedding

De exclusieve uitstraling van het villapark wordt in hoge mate bepaald door de landschappelijke inbedding. Door beplanting op de kavels, de aanleg van bos en het toepassen van typerende openbare gebieden krijgen de verschillende kavels een uniek karakter binnen het plan.

Harmonieus geheel

Om te zorgen dat er een harmonieus geheel ontstaat en de privacy en exclusiviteit gewaarborgd blijft, stelden wij een beeldkwaliteitsplan op. Hierin zijn een vijftal stijlen uitgewerkt met bijbehorende kenmerken. De richtlijnen fungeren als leidraad en inspiratiebron voor de architecten.

Locatie

Interesse?​

Heeft u interesse in een bouwkavel? Neem dan direct contact op via +31 (0)46 411 3290.