Zoeken
Planinhoud

31 appartement en 4 penthouses

Status

Bouw gestart – in verkoop

Werkzaamheden

Planontwikkeling, Projectmanagement, Marketing & verkoop

Opdrachtgever

Eigen (gedeeld) risicodragend project

Vierakkerse Poort Huissen

Eigenzinnig wonen op een centrale locatie

Op een historische locatie te Huissen ontwikkelt Arcus Zuid de Vierakkerse Poort. Dit fraaie woonplan omvat 21 riante appartementen en 4 luxe penthouses even buiten het stadscentrum. Door de vorm van het plangebied is er een bijzonder ontwerp ontstaan geïnspireerd door het verleden. De woontoren(poort) vormt samen met een lager, trapvormig poortgebouw een opvallend landmark op de hoek van de Helmichstraat en de Stadswal.

De toren omvat 5 riante appartementen, waarvan het bovenste penthouse uit twee woonlagen bestaat en het daaronder gelegen penthouse van de toren doorloopt naar het lagere gebouw. De overige 20 appartementen, waarvan 2 zeer royale penthouses, zijn grotendeels verdeeld over de drie bouwlagen van het lager gelegen appartementsgebouw.

Eigentijds comfort

De te realiseren appartementen en penthouses zijn ruim bemeten met forse buitenruimtes en zijn voorzien van slimme details op het gebied van energie- en klimaatbeheersing. Zo is er onder andere een ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW) toegepast, zijn er luchtwarmtepompen aanwezig en worden de daken voorzien van zonnepanelen.

Samenwerking Burgland Bouw

De bouw van de appartementen wordt ter hand genomen door Burgland Bouw B.V. Een gedegen en meedenkende bouwpartner. In onderstaande video vertellen Gerhard Stunnenberg (projectcoördinator Burgland Bouw B.V.) en André van Sprakelaar (Arcus Zuid Projectontwikkeling) over de voortgang van het project (oktober 2023).

Locatie

Interesse?​

Heeft u interesse in een bouwkavel? Neem dan direct contact op via +31 (0)46 411 3290.