Zoeken
Planinhoud

89 recreatiewoningen in moderne stijl en boerderijstijl

Status

Opgeleverd

Werkzaamheden

Planontwikkeling, Projectmanagement, Marketing & verkoop

Opdrachtgever

Dresenhof B.V.

Uitbreiding Buitenhof de Leistert Roggel

Na het succes van Buitenhof de Leistert, kreeg Arcus Zuid van Dresenhof B.V. de opdracht om de verdere uitbreiding van het vakantiepark op te pakken. Om tegemoet te komen aan de wensen van de moderne toerist en de (toekomstige) kopers werd in samenwerking met De Leistert besloten om een mix te creëren van traditionele vakantieboerderijen en moderne recreatiewoningen. Na goedkeuring van de welstandscommissie en het gereedkomen van de diverse communicatiemiddelen ging de verkoop in 2015 officieel van start.

Traditioneel en modern ontmoeten elkaar

De vakantieboerderijen grenzen aan het bestaande park, waardoor een passende overgang ontstaat. Het overgrote deel van de uitbreiding bestaat uit de moderne woningen met een frisse, eigentijdse uitstraling. Door de toepassing van hofjes en natuurlijke materialen is de landelijke thematisering ook hier zichtbaar en wordt er een samenhangend geheel gecreëerd.

Positieve beoordelingen

De eerste recreatiewoningen (fase 1) zijn in 2017 opgeleverd en worden inmiddels succesvol verhuurd. Vooral de Kids Special woningen vallen zeer goed in de smaak. Deze speciale woningen zijn specifiek ontwikkeld voor gezinnen met kleine kinderen, een belangrijke doelgroep voor De Leistert. Hiermee wordt tevens voldaan aan de vraag naar meer luxe en bijzondere recreatiewoningen.

In september 2020 werd de laatste woning in fase 3 verkocht. Een mooie mijlpaal voor alle betrokkenen.

Locatie

Interesse?​

Heeft u interesse in een bouwkavel? Neem dan direct contact op via +31 (0)46 411 3290.