Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Planinhoud

60 recreatie appartementen

Status

Opgeleverd

Werkzaamheden

Planontwikkeling, Projectmanagement, Marketing & verkoop

Opdrachtgever

Grouwels Vastgoed

Recreatie appartementen Maasresidence Thorn

Voor het vakantieresort Parc Maasresidence Thorn ontwikkelde wij in opdracht van Grouwels Vastgoed drie appartementengebouwen met elk 20 appartementen.

Room with a view

De geweldige ligging aan de Grote Hegge plas vormde het startpunt voor het ontwerp van de drie appartementengebouwen. De gebouwen zijn zo gesitueerd dat elk appartement een schitterend uitzicht heeft over de jachthaven en het water met als doel om de gasten een optimaal vakantiegevoel te bieden.

De appartementengebouwen zijn ontworpen door AGS Architects en hebben elk een eigen typerende uitstraling maar zijn qua indeling identiek. Het grootste deel van de appartementen is geschikt voor 4 personen en kan op twee manieren verhuurd worden. Als 4-persoons appartement of als twee separate accommodaties; een 2-persoons appartement en 2-persoons hotelkamer. Dit bevordert de bezettingsgraad en zorgt voor een optimaal verhuurresultaat. Elk appartement heeft een hoofdentree met daarnaast een aparte toegang naar zowel het appartementgedeelte als het hotelgedeelte.

Het middelste appartement op de bovenste woonlaag is een 6-persoons appartement en heeft een verdieping met extra slaapkamer, badkamer en een tweede balkon. Dit appartement kan verhuurd worden als een 6-persoons appartement of als een 4-persoons appartement en een 2-persoons hotelkamer

Voldoende parkeerplaatsen

De appartementengebouwen beschikken alle drie over een grote parkeerplaats waar plaats is voor 2 auto’s per appartement. Hierdoor kunnen gasten direct bij hun accommodatie parkeren.

 

Locatie

Interesse?​

Heeft u interesse in een bouwkavel? Neem dan direct contact op via +31 (0)46 411 3290.