Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Planinhoud

53 appartementen & 14 patiowoningen

Status

Opgeleverd

Werkzaamheden

Planontwikkeling, Projectmanagement, Marketing & Verkoop

Opdrachtgever

Eigen (gedeeld) risicodragend project

Maasresidentie Roermond

Aan de jachthaven in Herten realiseerde Arcus Zuid vier kleinschalige appartementencomplexen en 14 patiowoningen. De uitzonderlijke ligging maakt dit een uniek woonplan. Het fenomenale uitzicht over de Maas en de Maasplassen, het omringende groen, de rust van het dorp en tegelijkertijd de nabijheid van de stad zorgen voor een heerlijke woonomgeving.

Van idee tot eindvorm

De uitwerking van de appartementen en patiowoningen ging niet over één nacht ijs. Samen met Engelman Architecten werden diverse varianten uitgewerkt, voordat het plan zijn uiteindelijke vorm kreeg. Het resultaat is de verwezenlijking van onze gedeelde visie: een bijzondere woonomgeving, die volop profiteert van de geweldige ligging aan het water.

“De keuze voor het witte stucwerk past bij de maritieme omgeving. Het straalt een zekere rust uit. We hebben ook veel aandacht besteed aan privacy en duurzaamheid. De hellingshoek van de daken is bijvoorbeeld afgestemd op optimaal rendement voor zonnepanelen. Ik hoor van veel mensen: dáár zou ik wel willen wonen. Dus ik denk dat we goed in onze opzet zijn geslaagd.” quote door Maarten Engelman, Engelman Architecten.

Krachtenbundeling met regionale makelaar

Kennis van de regionale woningmarkt is een belangrijk onderdeel van een succesvol verkoopproces. In samenwerking met M3 Makelaardij stelden we een marketing/communicatieplan op en introduceerden we de patiowoningen en appartementen onder de geselecteerde doelgroepen. Tijdens de verschillende verkoopdagen waren wij samen met de makelaars aanwezig zodat geïnteresseerden tot in detail geïnformeerd konden worden. Deze aanpak werd door bezoekers zeer gewaardeerd.

Locatie

Interesse?​

Heeft u interesse in een bouwkavel? Neem dan direct contact op via +31 (0)46 411 3290.