Zoeken
Planinhoud

ca. luxe 270 recreatiewoningen

Status

Deels opgeleverd, deels in aanbouw

Werkzaamheden

Planontwikkeling, Projectmanagement, Marketing & verkoop

Opdrachtgever

Grouwels Vastgoed

Recreatiewoningen Maasresidence Thorn

Recreatie-woningen Maasresidence Thorn

Voor het vakantieresort Parc Maasresidence Thorn ontwikkelen wij in opdracht van Grouwels Vastgoed ca. 270 luxe recreatiewoningen aan de Limburgse Maasplassen.

Van uitgangspunt tot eindresultaat

De uitstekende ligging aan de Maasplassen en Thorn, attracties van formaat, vormde het uitgangspunt voor deze ontwikkeling. In samenwerking met Grouwels Vastgoed en AGS Architects werd een gedeelde visie opgesteld voor het plangebied aan de Grote Hegge in Thorn. Het eindresultaat is een bedrijfsmatig te exploiteren verblijfsrecreatief park met een semi openbaar karakter en een naar buiten gekeerd concept: Parc Maasresidence Thorn.

Puur genieten aan het water

Het uiteindelijk park omvat ca. 270 recreatiewoningen in diverse groottes, types en architectuurstijlen, 60 appartementen, een jachthaven, dagstrand en uitgebreide centrumvoorzieningen. Door de ligging en de variatie in architectuurstijlen en woningtypes ontstaat er een speelse mix die zorgt voor een sfeervolle uitstraling. De bouw en verkoop wordt gefaseerd uitgevoerd.

Traditionele bouwkwaliteit

De recreatiewoningen worden traditioneel gebouwd onder SWK-garantie. Daarnaast voldoen de woningen aan de richtlijnen van het Bouwbesluit en wordt er gebruik gemaakt van duurzame en onderhouds- en gebruiksvriendelijke materialen. Zo worden de woningen in de derde fase gasloos gerealiseerd op basis van de Bijna Energie Neutrale Gebouwen normen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de woningen gewaarborgd en kunnen eigenaren optimaal genieten van hun schitterende bezit.

Bereikbaarheid

Interesse?

Interesse in de aankoop van een recreatiewoning op deze schitterende locatie aan de Limburgse Maasplassen? Bezoek dan de projectsite voor meer informatie!