Zoeken
Planinhoud

Herontwikkeling van het voormalige gemeentehuis tot commerciële ruimtes

Status

Opgeleverd

Werkzaamheden

Projectmanagement

Opdrachtgever

Penders Voetzorg

Herontwikkeling voormalig gemeentehuis Heythuysen

In 2007 werden Roggel en Neer, Heythuysen, Haelen en Hunsel samengevoegd tot de nieuwe gemeente Leudal. Er werd een nieuw gemeentehuis gebouwd en het gemeentehuis in Heythuysen kwam leeg te staan. Penders Voetzorg kocht het pand en schakelde Arcus Zuid in voor het projectmanagement en de directievoering.

Van voormalig gemeentehuis tot uniek concept

Het voormalige gemeentehuis werd in opdracht van Penders Voetzorg omgebouwd tot een aantrekkelijk bedrijfsverzamelgebouw voor drie bedrijven; Penders Voetzorg, luxe schoenenzaak Past Schoenen en Italiaans restaurant Porto Maurizio. Een uniek concept waarbij voetzorg, retail en horeca bij elkaar komen

De vergunning was verleend op basis van een voorontwerp. In dit ontwerp waren echter nog geen vluchtwegen, brandveiligheid en water- en elektra installaties meegenomen. Wij maakten het ontwerp compleet en coördineerden onder andere de inkoop van materialen en uitvoering van de bouw.

Al met al dus een flinke uitdaging om deze klus te realiseren. In september 2014 is het pand tot ieders tevredenheid in gebruik genomen.

Locatie