Zoeken
Planinhoud

60 appartementen en woningen

Status

In ontwikkeling

Werkzaamheden

Planontwikkeling, Projectmanagement, Marketing & verkoop

Opdrachtgever

Eigen risicodragend project

D’r Pool Kerkrade

Op de locatie van het voormalige zwembad ‘D’r Pool’ te Kerkade ontwikkelt Arcus Zuid 60 appartementen en woningen.

Aangenaam wonen in een parkachtige omgeving

Het nieuwbouwplan ‘D’r Pool’ biedt een mix van appartementen en stadswoningen voor een brede doelgroep. Door deze verscheidenheid is er straks voor ieder wat wils. Het plan ligt daarnaast op een steenworp afstand van het stadscentrum waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Ook ligt het treinstation Kerkrade Centrum op slechts 7 minuten loopafstand.

Op de projectlocatie verschijnen een appartementengebouw, urban villa en stadswoningen verbonden door de centrale openbare tuin en het plein. Een groene stapsteen richting centrale markt, maar ook een plek om te wandelen, verblijven en te ontmoeten, een groene oase binnen het stedelijke centrum van Kerkrade. 

Bouwen met het oog op de toekomst

Er is binnen het ontwikkelproces veel aandacht voor klimaatadaptatie, natuurinclusief bouwen en energiezuinigheid. Hierdoor ontstaat er ruimte om te leven, voorbereid op de uitdagingen van de toekomst.

Projectpartners

Om tot het beste eindresultaat te komen werken wij nauw samen met de volgende projectpartners: AGS Architects uit Heerlen, bouwaannemer Vlassak Aannemingsmaatschappij uit Budel, adviesburo infrastructuur Planburo B uit Sittard en bouwkundig adviesburo Storms uit Nuth (constructeur).

Interesse?

Meer weten over dit project, neem dan contact met ons op via 046 – 411 3290.

Bereikbaarheid

Stevensweert is goed bereikbaar via de A2 (Maastricht/Eindhoven), A73 (Roermond) en A52 (Düsseldorf).

Interesse?​

Heeft u interesse in een bouwkavel? Neem dan direct contact op via +31 (0)46 411 3290.