Zoeken
Planinhoud

Diverse centrale voorzieningen

Status

Opgeleverd

Werkzaamheden

Planontwikkeling, Projectmanagement, Marketing & verkoop

Opdrachtgever

Grouwels Vastgoed

Centrale voorzieningen Maasresidence Thorn

Voor het vakantieresort Parc Maasresidence Thorn ontwikkelde wij in opdracht van Grouwels Vastgoed de centrale voorzieningen.

Voor elk wat wils

Parc Maasresidence Thorn biedt accommodaties voor een groot aantal uiteenlopende doelgroepen. Koppels, kleine en grote gezinnen, jong en oud. Er moet voor iedereen iets te beleven zijn. In samenspraak met ResortNet – verhuurder en exploitant van het resort – is daarom een gevarieerde mix van indoor en outdoor voorzieningen samengesteld. 

Het kloppende hart van Maasresidence Thorn

Het grootste deel van de centrale voorzieningen is ondergebracht in de twee fraai vormgegeven centrumgebouwen ontworpen door AGS Architects. In het hoofdgebouw bevindt zich o.a. restaurant Humphrey’s Thorn met prachtig gelegen terras maar ook een gezellige ontmoetingshal met receptie, een supermarkt, kidsclub en bowlingbaan. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie zijn tot in detail samengesteld en dat kun je zien, proeven en beleven. 

Daarnaast biedt het zwembadgebouw waterpret voor het hele gezin. Naast een zwembad met een grote glijbaan is er ook een ruim kinderbad met diverse speeltoestellen, een heerlijk groot bubbelbad en een buitenterras met tafels en stoelen en comfortabele deckchairs.

De jachthaven, grote speeltuin met o.a. trapveldje en airtrampoline en de diverse kleinere speelplekken maken het aanbod compleet.

Voor op schema

Door de goede samenwerking met bouwpartner Maasveste Berben B.V. en de betrokken onderaannemers kon het zwembadgebouw ruim anderhalve maand eerder geopend worden dan gepland, een top prestatie.

Locatie

Interesse?​

Heeft u interesse in een bouwkavel? Neem dan direct contact op via +31 (0)46 411 3290.