Zoeken
Planinhoud

225 recreatiewoningen

Status

Opgeleverd

Werkzaamheden

Planontwikkeling, Projectmanagement, Marketing & verkoop

Opdrachtgever

Dresenhof B.V.

Buitenhof de Leistert Roggel

De Leistert was al vele jaren een begrip in de regio. Het 5-sterren recreatiepark werd door Arcus Zuid uitgebreid met 225 recreatiewoningen in boerderijstijl. Ondanks een moeilijke periode binnen de vastgoedmarkt werd de verkooppremière in september 2009 druk bezocht. Dat weekend werden 40 recreatiewoningen verkocht. Een zeer voortvarende start. De eerste woningen gingen in de zomer van 2011 in de verhuur. Eind 2012 werd de laatste vakantieboerderij opgeleverd. Het eindresultaat is een ruim opgezet vakantiepark met luxe recreatiewoningen en uitgebreide voorzieningen.

Van eerste concept tot bouw en oplevering

Arcus Zuid verzorgde het gehele ontwikkeltraject, van eerste schetsen tot daadwerkelijke oplevering. Tijdens dit traject werd onder andere nauw samengewerkt met Recreatiepark de Leistert, exploitant en verhuurder. De combinatie van hun ervaringen met onze kennis en expertise leidde tot een toekomstbestending plan met recreatiewoningen in Limburgse boerderijstijl.

Voor de concrete uitwerking van de plannen werden diverse partijen ingeschakeld, waaronder Vlassak Holding B.V. (bouwwerkzaamheden) en Mourik (infrastructurele en cultuurtechnische werkzaamheden). Ook deze samenwerking werd door ons in goede banen geleid. Hierdoor konden de woningen tijdig opgeleverd worden.

Limburgse boerderijstijl

De vakantieboerderijen werden uitgewerkt door Zeelenberg Architectuur. Voor de ontwerpen haalde zij inspiratie uit de historische boerderijen van weleer.

“Binnen dit thema hebben wij rijkelijk mogen variëren. Deze variatie is niet alleen vertaald naar de grootte van de woningen maar meer nog in kleuren en materialen. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk ensemble van woningen in een agrarische setting met lanen en hoven.”

Naast uitstraling was kwaliteit tevens een belangrijk speerpunt binnen de ontwikkeling van de woningen. Van de keuken tot vloertegels en van de wandbekleding tot het laatste theelepeltje, alles werd zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en uitstraling. Dit resulteerde in een top product voor kopers én gasten.

Locatie

Interesse?​

Heeft u interesse in een bouwkavel? Neem dan direct contact op via +31 (0)46 411 3290.