Zoeken

Feestelijke opening Parc Maasresidence Thorn

Zaterdag 16 april vond de officiële opening van Parc Maasresidence Thorn plaats.

Van 15 april t/m 18 april konden de eigenaren van de recreatiewoningen in fase 1 van Maasresidence Thorn voor het eerst in hun eigen recreatiewoning verblijven! Een heugelijke gebeurtenis en de ideale manier om de woningen goed te testen voor de start verhuur op 29 april.

Feestelijke opening

Op zaterdag waren de eigenaren en betrokken partijen tevens uitgenodigd voor de officiële opening van het park. Na ontvangst met Limburgse vlaai, diverse speeches en de ‘sleuteloverdracht’ stelden Wim van der Wilden (directeur ResortNet) en parkmanager Frank Habets het enthousiaste team van Parc Maasresidence Thorn voor aan de eigenaren en gasten. Hierna konden de aanwezigen nog nagenieten van een heerlijke borrel verzorgd door Humphrey’s. Bekijk hier alle foto’s van deze geslaagde dag.

Tevreden eigenaren

Tijdens het proefverhuurweekend waren de verschillende parkvoorzieningen geopend en werden er verschillende activiteiten aangeboden. Ook voor verhuurder en exploitant ResortNet en restaurant Humphrey’s was het dus een belangrijk weekend. De eigenaren waren over het algemeen zeer te spreken over de voorzieningen, de woningen en algehele sfeer op het park.